my transit connect wont start - Ford Transit / Tourneo / Connect Forum - TalkFord.com

Jump to content

TalkFord.com uses cookies. Read the Privacy Policy for more info. To remove this message, please click the button to the right:    I accept the use of cookies

TalkFord Gold Members Don't See Adverts! Subscribe Today To Hide This Advert!

News Feed (View All Updates)



Photo

my transit connect wont start


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 chris201168

chris201168

    Just Joined TF!

  • Members
  • 3 posts
  • Vehicle Driven:ford transit connect
  • Name:christopher may
  • Location:worksop

Posted 23 July 2020 - 05:41 PM

after experiencing a leak on my leak of pipe i found a small split in another part of it so i decided to replace the whole assembly (including new clips, new pipes to the pump etc ). i have done this and now the van wont start.  it does try but refuses to run. i was wondering does the system reqiure bleeding because it sounds like its starved of fuel but after cracking the injector feeds to all individualy i found a good supply to them.   any suggestions would be very welcome.   its a tranit connect 1.8 tdci 2009.

 



#2 chris201168

chris201168

    Just Joined TF!

  • Members
  • 3 posts
  • Vehicle Driven:ford transit connect
  • Name:christopher may
  • Location:worksop

Posted 23 July 2020 - 05:55 PM

this is what i replaced, some isnt visable.



#3 chris201168

chris201168

    Just Joined TF!

  • Members
  • 3 posts
  • Vehicle Driven:ford transit connect
  • Name:christopher may
  • Location:worksop

Posted 23 July 2020 - 06:05 PM

s-l300.png

 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users