Ford Kuga Battery Keeps Going Flat - Page 2 - Ford Kuga Forum - TalkFord.com

Jump to content

TalkFord.com uses cookies. Read the Privacy Policy for more info. To remove this message, please click the button to the right:    I accept the use of cookies

TalkFord Gold Members Don't See Adverts! Subscribe Today To Hide This Advert!

News Feed (View All Updates)



Photo

Ford Kuga Battery Keeps Going Flat

kuga battery flat wont start electric fault charge

  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#11 Trainfish

Trainfish

    Trainfish

  • Members
  • 1 posts
  • Vehicle Driven:Kuga
  • Name:Guppy
  • Location:Devizes

Posted 22 November 2019 - 10:48 PM

I have a similar question. Having had a Mondeo until yesterday when I traded it in for a 66 plate Kuga I know the USB used to drain the battery if left plugged in AND USB/Aux was selected as the input. Is this the same on the Kuga? Also, are the 12v outlets supposed to turn off a short time after the car is stopped/locked? Mine appear to stay powered up but I may not have left it long enough before checking.

 

Hopefully it won't take 2 years to hear back from somebody  :rolleyes:



#12 PURPLE_2L_LX

PURPLE_2L_LX

    Mk3 Forum Moderator

  • Global Moderator
  • 29206 posts
  • Vehicle Driven:MK4.5 TDCI 140
  • Location:westmidlands

Posted 27 November 2019 - 09:58 PM

Not just Fords it seems, several other manufacturers have similar issues.


MK4.5 TDCI 140 Business Estate.

 

MK3 FUSE INFO CLICK HERE ... FORD WIKI CLICK HERE .... FORD ETIS CLICK HERE

Adding your location may find someone local who could offer assistance.

F-Super, Bluetooth OBDII (ELM) and a MS509 scanners (test subjects required).

ForDiag now available to victims.






Also tagged with one or more of these keywords: kuga, battery, flat, wont start, electric, fault, charge

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users


    Bing (1)