wipers not parking mk 2 - Ford Fiesta Mk1 / Mk2 / Mk3 Forum - (1976-1995) - TalkFord.com

Jump to content

TalkFord.com uses cookies. Read the Privacy Policy for more info. To remove this message, please click the button to the right:    I accept the use of cookies

TalkFord Gold Members Don't See Adverts! Subscribe Today To Hide This Advert!

News Feed (View All Updates)



Photo

wipers not parking mk 2


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 kez_19

kez_19

    Little Megger

  • Members
  • 125 posts
  • Vehicle Driven:2.0 mondeo 2001'
  • Location:Sweden

Posted 05 November 2014 - 08:37 PM

hi there

 

trying to relive my youth a bit and i have bought a mk 2 fiesta. its not the best looking car around but its cheep to own and run.

 

i am having a problem with the wipers on the car, when i press the stalk down the wipers move but as soon as i let go of the stalk they stop. if i press the stalk up in to the slow or fast constant postion the wipers move as they should but when i put the switch in the middle again they stop imediatly and dont park.

 

any one remember anything that might help me?

 

mike


please visit my site
97 mondeo ghia 2.0 estate
2001 mondeo ghia saloon

2010 mondeo giha X TDCI 


#2 Puggy

Puggy

    Likes to chat

  • Members
  • 76 posts
  • Vehicle Driven:Mondeo Titanium
  • Name:Iain Steele
  • Location:Byfleet

Posted 27 August 2018 - 08:19 AM

Probably the park circuit on the wiper motor you need to remove the motor then apply power to the correct wire the see if it is the motor or the stalk 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users